ovisentliga bilder

Insane på grönan


så känner jag mig just nu


Midsommar i 6an


mmmh, jag älskar mat


Vem är snyggast? (ni måste svara okej)
Killer nummer 1



Kille nummer 2


Kille nummer 3


Kille nummer 4

inte nödvändigt att läsa

alltid när jag är hos pappa så är det massa tjaffs. mest om disken, pengar, cigg, mat och att jag tar kläder ur pappas garderob (stora t-shirtar till jumpan och att sova i etc)
JAG HATAR att diska, det gör även min pappa! undra om han någonsin plockat ur diskmaskin eller ens hållt i en dammsugare, vet han ens vad en damsugare är för någonting? troligen inte.
jag hatar inte min pappa, men jag gillar honom inte heller. jag frågar alltid mig själv: skulle jag börja böla om pappa dog? helt ärligt så skulle jag nog inte det. jag känner honom knappt känns de som, medans jag känner min mamma hur jävla bra som helst. jag kan säga allt jag vill till mamma typ som: men jävla kärring, ja måste ha 100 spen, fyfan va äcklig mat och sånna saker. men till pappa vågar jag ju fan inte säga ett skit. varför är de så?
okej, det här lät som ett litet fjantigt inlägg. men de är så jävla svårt att förklara hur de är att bo här, jämfört med hos mamma. jag hatar att bo här, men efter 9an flytter jag till mamma och jag längtar så jävla mycket.
tack för mig leverpastej


onsdag

shuuuulla (:
kom hem för ett tag sedan, och är super hungrig ska äta något snart. jag tänkte också vara duktig att plugga men icke sa nicke boken ligger visst kvar i skåpet, ajdå!
elin skrev om incidenten om addes aramar också, hehe lagom pinsamt ellerhur??????
juste designen ska fixas inom kort, i promise. men ska kolla på ett avsnitt av andra avenyn först som slutar precis när the hills börjar, really nice.
missa inte semester svenskar klockan 20.00 på 4an

puss puss kära kompisar.

p.s.
liselott skrev "På matten så pratade jag och min ena vänn om lite oseriösa saker ............ ja, det hade inte med matte att göra iaf. hehe."
haha internskämt, men tror ni förstår
d.s.

tjoooo bloggen, ni sover väl inte????

shuuuuuuuulla (:
jag har ju fått en ny bärbar data hos mamma, eftersom den andra såg ut som en påse skridskor. en riktig hrithik data minsann med inbyggd cam, har dock inte vågat testa den än eftersom jag inte vet hur man går in på start-menyn utan måste sätta på den via msn, men ofta jag tar någon random person och börja cama? fast jag hade iof gjort robin westbergs dag då (skämt åsido)
anyway, jag har faktiskt missat två hela avsnitt av andra avenyn så det ska jag snart börja kolla på, hihi beroende framkallande eller vad? missa heller inte den rätte för rosing klockan 20.00 på kanal 5

btw, förlåt för den fula designen men hinner inte fixa den idag de får bli imorn, i hope its okey

mood: stomach-ache (har ätit för mycket av det goda helt enkelt, thaimat samt ben and jerrys coockie dog)



haha, jag bjuder på denna, tillägnad Frida Sandin Lundell, Julia Norevi, Märta Bjerner och Lydia Hildebrandt. ENJOY GIRLS (Fortet i 5an, remember?)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0